לא הולך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/11/18 07:17 כח בחשון התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב...

אני ידוע בתור בן אדם לא מבריק קשה לי לקלוט מידע וכרגע אני בלימודי תואר ראשון ללמודים שאני אוהב וניסתי כל מיני נושאים אחרים לתואר וכבר שנה שאני נכשל בכל הלימודים ואני לומד ימים ולילות ומנסה את כל השיטות כדי לקלוט יותר טוב והגעתי למצב שאני מתוסכל כבר ההורים כבר לא עוזרים בשום דרך יועצים לי עיצות לא מועילות עם כמה שאני מעריך את העזרה שלהם...

כל לילה אני פונה לבורא עולם שיעזור לי כי אני כן מנסה לעזור לעצמי ממש אבל!! ואני דתי מאמין באמונה שלמה מניח כל יום תפילין שלוש תפילות ביום שבתות שומר מצוות! ואני מרגיש אבוד כבר כאילו הוא לא מסתכל עליי ואני לא יכול לעמוד בנסיון הזה כבר כי הוא נמשך יותר מידי זמן!!

תשובה

אשמח לעזור בפלפון 0527710491