כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 04/01/20 23:50 ז בטבת התשפ

שאלה

אז ככה.. אנחנו בבית מסורתיים ששומרים כשרות רבנות וזה מספיק לנו מעבר לזה הכל נפרד גם תנורים וגם כלים כמובן וכו'.. לבעלי יש משפחה חרדית אשכנזית שמחמירים עם עניין הכשרות ואוכלים רק בדצ העדה החרדית / הרב רובין ועד.

האם יש איסור והם אינם יכולים לאכול בכלים שלנו משום שבושל בהם מוצרים של רבנות ? (כמובן שאני מדברת על בישול מוצרים עם ההכשר שמתאים להם ואדגיש שוב אנו שומרים בשר / חלב / פרווה יש שני בחורים נפרדים) אשמח לתשובה מפורטת.

תודה

תשובה

שלום וברכה

אני לא יכול לענות בשבילם, הם המקפידים והם מחליטים על מה הם מקפידים ועל מה לא.

אם הם יתייעצו איתי אשיב להם בשמחה, תוך נסיון להבין מה בדיוק חשוב לכם