כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 15/03/19 15:15 ח באדר ב'

שאלה

שלום וברכה

עשיתי כלים ובטעות שטפתי כף חלבית שעל גבי הצד האחורי שלה היו טיפות גבינה נוזליות (לא זוכר אם טיפות הגבינה הנוזליות היו מעורבבות במים) והעניין הוא ששטפתי את הכף מעל הסיר הבשרי (שהצד האחורי של הכף עם טיפות הגבינה הנוזליות היו בדיוק מעליו)(אני לא זוכר אם בסיר הייתה בו תכולה, הוא היה בכיור הבשרי באותו הזמן), ספק אם ניתזה טיפת גבינה נוזלית לתוך הכף (לא שמתי לב)

לאחר מכן מילאתי את הסיר הבשרי במים רותחים ושפכתי אותם ואז הכנסתי לתוך הסיר הבשרי מים קרים, האם מותר לי להמשיך ולהשתמש בסיר הבשרי בכללי ובהכנת מאכלים בשריים ופרווה בפרט?

תשובה

שלום וברכה

אפשר להמשיך ולהשתמש בסיר כבשרי.

בברכה

יצחק דביר