כשרות תפוצ'יפס שמיוצר ביוון

חדשות כיפה רבני כושרות 02/10/19 19:06 ג בתשרי התשפ

שאלה

שלום רב!

יצא לי לראות לאחרונה שקיות של חטיף תפוצ'יפס של עלית שמיוצר ביוון.

יש לציין שהחטיף נמכר תחת המותג המקורי של עלית וכו', ולא תחת חברה פרטית שאינה מוכרת.

הכשרות שמופיעה היא כמו הכשרות במשך כל השנה של בד"ץ העדה החרדית.

האם ניתן לסמוך ולאכול אותו?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני לא ממש מבין את השאלה.

אם יש על זה חותמת של בדצ העדה החרדית אז מה הבעיה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן