כשרות שקית תה

חדשות כיפה רבני כושרות 08/07/19 19:40 ה בתמוז התשעט

שאלה

שלום לכם,

אני מעוניינת לרכוש שקיות תה ריקות שניתן להכניס לתוכן עשבים ועלים ולהכין תה בחליטה אישית. חשוב לציין שהשקיות ריקות.

פניתי לחברה בארץ וענו לי שמדובר בבד/נייר סינתטי ללא חומרים נוספים ואין צורך בכשרות.

בדקתי רכישת המוצר מחו"ל (אינטרנט) והמידע היחיד שהיה כתוב הוא שהשקיות מ"בד לא ארוג" (Material: Non-Woven Fabrics).

האם המוצר דורש כשרות?

מודה לכם,

טלי.

תשובה

שלום וברכה

המוצר אינו דורש כשרות.

אך אם אתם מעוניינים שהשקית תחסום את החרקים שעל העלים, עליכם לדעת שמבדיקות שערכנו לא כל סוגי השקיות באמת דואגות לכך, לתועלת המשתמשים יש לנו באתר כושרות חנות ובה אנו מוכרים שקיות שנבדקו על ידינו שהחרקים אינם יוצאים מהם.

בברכה

יצחק דביר