כשרות פודינג מיה שוקולד לפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 23/04/19 12:19 יח בניסן התשעט

שאלה

מועדים לשמחה!

השתמשתי בפודינג וניל ובפודינג שוקולד של חברת מיה, על גבי האריזה של הוניל רשום שהוא כשר לפסח ללא חשש קטניות בהכשר חוג חתם סופר בני ברק , ועל האריזה הפנימית רשום פודינג וניל כשר לפסח.

גם על האריזה של השוקולד רשום שהוא כשר לפסח ללא חשש קטניות בהכשר חוג חתם סופר בני ברק אך על האריזה הפנימית רשום פודינג שוקולד (ללא הזכרה של כשר לפסח)

האם יש מקום לחשש שהפודינג שוקולד אינו כשר לפסח ח"ו?

אשמח לתשובה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

סליחה על העיכוב

בררתי עם המשגיח - במידה וכתוב ל האריזה החיצונית שזה כשר לפסח הכל בסדר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן