כשרות מצקת

חדשות כיפה רבני כושרות 26/11/19 21:20 כח בחשון התשפ

שאלה

הכנסתי מצקת פרווה מחומר פלסטי,לתוך סיר חלבי (לא בן יומו) שעמד על האש עם תבשיל פרווה בתוכו.האם המצקת הפכה לחלבית?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בהנחה שאין מדובר בתבשיל חריף - המצקת נותרה פרווה.

(אם מדובר בתבשיל חריף אנא פנו שנית, וציינו אם הנכם אשכנזים או ספרדים).

בברכה

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן