כשרות מזון

חדשות כיפה רבני כושרות 10/10/19 17:37 יא בתשרי התשפ

שאלה

בקבוק שמן, שעמד בסמוך לכיריים- האם יש לחשוש מאדי בישול, בשריים או חלביים שישפיעו על התוכן ויגבילו את השימוש בו?

כנ"ל לגבי תבלינים וכנ"ל לגבי אבקות מרק.

לפי האשכנזים

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל הדברים הללו עומדים במקום שה'יד אינה סולדת בו', כלומר: אפשר להניח שם את היד במשך מספר שניות בלא להכוות מהאדים, ולכן הם אינם מקבלים טעם מהאדים שבסירים.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן