כשרות כמוסת ג'לטין ריקה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/06/19 16:51 כ בסיון התשעט

שאלה

האם כמוסות ג'לטין מדגים מצריכות כשרות מסויימת או שמיכוון שעברו לאבקה ואחר כך יוצר מהם כמוסה ריקה הם אינם צריכים כשרות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ג'לטין דגים אפשר להשתמש

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן