כשרות בשר ורוטב דגים

חדשות כיפה רבני כושרות 22/08/19 00:47 כא באב התשעט

שאלה

היי, לאחרונה למדתי בתאילנד איך מכינים מנה מסורתית, כל המרכיבים כשרים, אך המנה כוללת עוף וכפית של רוטב דגים, האם יש בעית הלכתית לשים במנה עם עוף כפית אחת של רוטב דגים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

חכמים אסרו לערב דגים ובשר, אפילו מעט.

אני בטוח שתוכל למצוא תחליפים טובים, וגם אם לא ודאי תקבל שכר על המנעותך.

בברכה

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן