כשרות בשר וחלב

חדשות כיפה רבני כושרות 14/02/20 00:45 יט בשבט התשפ

שאלה

על שיש עומדים בסמוך, מיקסר שמשמש לעוגות ולחמים חלביים ופרווה שנאכלים עם בשר וטוסטר שמכינים בו לחמים עם גבינות.

יכולה להיות בעיה להמשיך עם המיקסר לשימושיו למאכלי פרווה?

אם כן - כיצד יש לנהוג?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

כל עוד הכלים הבשריים והחלביים אינם נוגעים זה בזה - אין בכך כל בעיה.

בברכה

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן