כשרות בדץ מחו"ל

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 13/08/19 22:59 יב באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לברר לגבי כשרות המגיעה מחו"ל בשם בד"ץ מנצסטר , במה היא שונה אם בכלל מהבדצים בארץ ? בעבר כשעמד רב בשם יעקב וועסטהיים אמרו שזה מהדרין ומאז שעזב אני שומע כל מיני דעות חלק אומרים שכן ויש שאומרים שלא ..

האם באמת יש שוני גדול בין הבדצים בארץ לבין הבדץ הזה? המדובר במוצר פרווה שאני תוהה לגביו .

אשמח לתשובה מפורטת אם אפשר

בתודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

אני לא מכיר מספיק.

אפשר לקרוא כאן -

https://www.kosharot.co.il/%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9C

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן