כשרות בבלגרד

חדשות כיפה רבני כושרות 13/09/19 07:48 יג באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני שוהה כעת בבלגרד עד יום ראשון ומשתדל מאוד לשמור על כשרות.

אני שוהה במלון שאין בו אמצעים להכנת מזון והמזון שנמכר במסעדות רחוק מלהיות כשר אלא ההפך המוחלט.

נכון לעכשיו עוד לא אכלתי כלום במשך ה 12 שעות האחרונות וזה דיי מאתגר אך, לא אוכל שלא לאכול עד יום ראשון ולכן אודה לתשובתך מה אוכל לרכוש במסעדות או בסופר מרקט בכדי להעביר את התקופה עד חזרתי לארץ?

חשבתי על בית חבד אך לדאבוני המחיר אינו בהישג ידי מעל לארוחה אחת.

והמלון בו אני שוהה מרוחק מבית חב"ד.

אודה לתשובתך.

תשובה

שלום וברכה

כתבנו לכך מדריך מפורט

ממליץ לעיין בקישור הבא:

https://www.kosharot.co.il/כשרות-בחול