כישוף

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/01/20 00:01 כו בטבת התשפ

שאלה

האם ביהדות, מלבד בהעלת אוב וחיזוי עתידות מאמינים בעוד כישופים? האם ה׳ בעצמי ציווה על איסור כשפות במפורש או שרק רבנים פירשו שאסור לעסוק בכשפות?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

נאמר בתורה "מכשפה לא תחיה".

אין בתורה כל היתר לכשופים ובודאי בעלת אוב אסורה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן