כיבוד הורים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/02/18 08:07 י באדר התשעח

שאלה

שלום הרב,

- אני חוזרת בתשובה ויש לי אבא כעסן עם המון גאווה, עצבני וצעקן. בכל הרחוב יש למשפחה שלי שם של "משוגעים" ו"אלה שצועקים כל הזמן".

לצערי גם אני קבלתי את התכונות האלה ומנסה לעבוד עליהם בעזרת השם, אבל אני מאוד פוחדת שזה יפגע לי בשידוך... כי הבנתי שחוקרים על המשפחה גם אצל השכנים.

שם רע על המשפחה יכול להרוס זיווג?

- בנוסף, אם אני עושה דבר מסוים לא כמו שאבא שלי רוצה, הוא לעיתים מתחיל לקלל אותי בקללות הכי גרועות שהרב יכול לשמוע.. האם יכול לקרות לי משהו רע כשההורים מקללים אותי?

מאוד קשה לי עם כיבוד הורים, אני בוכה הרבה...

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

שם רע יכול לקלקל,

אבל אם הבחור אוהב זה לא יפריע,

הקללות לא יפגעו בך,

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן