כיבוד הורים- המשך לשאלה הקודמת

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/07/20 22:03 טו בתמוז התשפ

שאלה

היי הרב,

סליחה ממש אם אני חופרת יותר מידי..

זה בהמשך לשאלה הקודמת ששאלתי לגבי כיבוד הורים..

אני חושבת שהוצאתי את אבא שלי בצורה רעה מידי וזה ממש לא הוא. הוא האבא הכי טוב שהייתי יכולה לבקש ואני ממש לא מנסה לצאת נגדו, ואני יודעת שהוא רוצה בטובתה ושהמעשים שלו הם לטובתנו ולעזרתנו,

והמקרים הלא טובים שקורים לפעמים קורים ברגעים ספציפיים ולא כל הזמן, אז רק רציתי שתדע את זה..

תודה רבה על כל ההקשבה והעזרה, ושיהיו לנו רק בשורות טובות!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אשריך שאת יראה ומכבדת את הורייך

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן