כהנים ולווים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 19/11/19 08:14 כא בחשון התשפ

שאלה

כהן/לוי הדרך שלו להגיע למעמד של רב היא אותה הדרך כמו של כל חכם? תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אכן כן

בימי בית המקדש הראשון והשני וובעיקר הראשון הכהנים והלויים היו עצם המורים והרבנים של עם ישראל. בבית המקדש עבדו שבועיים ומשהו בשנה, וכל שאר הזמן הורו לעם ישראל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן