יש לי שאלה הרמתי גבה ומאוד מסקרן אותי

הרב אלדד יונה הרב אלדד יונה 19/01/20 11:46 כב בטבת התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב, אתמול הייתי אצל סבתא שלי עם אחותי הקטנה (עוד חודש היא תחגוג שנתיים)ויש אצל סבתא שלי את התמונה של אמא שלה זיכרונה לברכה ואחותי התינוקת פשוט הצביעה על התמונה ואמרה את שמה הייתי בהלם כי אף פעם לא הזכרנו אותה ליד אחותי או הראנו לה תמונה שלה . האם יש. לזה תשובה ? תודה רבה ליאם .

תשובה

שלום וברכה,

ראשית, ייתכן מאוד שכן הזכרתם את שמה לידה בעבר ולא שמתם לב. זה דברים שקורים. מזכירים לפני תינוקות דברים ולא מבינים שהם קולטים הכל.

כמובן, יכול להיות שיש כאן גם משהו מיסטי- רוחני, אינני יכול לדעת.

בברכה