ישיבה בסוכה בימי הקורונה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 24/09/20 17:28 ו בתשרי התשפא

שאלה

בבניין שאני גר אין לי סוכה, ואני כל שנה נוהג להתארח ביום הראשון, או אם יש, גם בשבת חוה"מ - מה עושים השנה כשיש קורונה עם סגר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

נערכים מראש ובונים סוכה לדיירי הבניין, ועושים תורנות של הרשמה מראש

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן