יצר בגיל ההתבגרות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 31/07/18 06:11 יט באב התשעח

שאלה

בס"ד

הבן בן 14. עבר שנה בישיבה. נתקל שם בדברים ומראות ה' ירחם. היצר תוקף אותו. אין לו כוח לעבודת ה'. ולא רצון. זה ממש לא היה ככה לפני שנה.

להכריח? לא להכריח? מה לעשות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אוי...

אבל טבעי.

האם תוכלו לפרוש קצת יותר את השאלה -

״להכריח״ - למה אתם סבורים שזה בכלל אפשרי, ואם זה אפשרי - מה הנימוקים לעשות זאת.

״שלא להכריח״ - למה הכוונה - לעזוב אותו לנפשו ? לחפש דרכים לעורר אותו ? וכדו׳.

הבה נדון בכך ביחד.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן