ימי שובבים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 13/10/19 15:11 יד בתשרי התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

אני רוצה לעשות תתקיון של ימי השובבים תוכל בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות בהרחבה?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

זמן ימי שובבי"ם עוד לא הגיע.

זה יהיה רלוונטי כשנגיע לפרשת שמות (המילה שובבים היא ראשי תבות של הפרשיות: שמות, וארא, בא, בשלח....).

כל טוב וחג שמח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן