ילד מתרומות זקע

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/09/18 16:06 ח בתשרי התשעט

שאלה

שלום

אני מעניינת לעשות טיפול פוריות עם תרומת זרע כדי להיכנס להריון. רציתי לדעת מה עדיף מבחינת ההלכה כדי שלא יהיו לילד בעיות בעתיד לגבי המידות שלו (ממזר - לא ממזר - מה לגבי הרבנות אם הוא ירצה להתחתן...)

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

עדיף שיהיה זרע גוי ולאחר מכן תערכו לו/ה גיור לחומרא, ואז אין בעיות הלכתיות, אפשר להתייעץ גם עם מכון "פוע"ה" בירושלים שהם יכולים להדריך אתכם כיצד להתנהג בכל התהליך גם מבחינה הלכתית וגם רפואית.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן