יישויות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/05/20 08:22 ז באייר התשפ

שאלה

היי. קרה לי משהו מוזר. לפני כשעה, עמדתי ושטפתי כלים ופתאום הרגשתי משהו נוגע לי בגב למשך שניות ארוכות, הרגשה של ליטוף. זה הרגיש מאוד מוחשי. התאבנתי וביקשתי שמה שזה לא יהיה, שיפסיק לגעת בי. זה הפסיק והתחלף בהרגשת צמרמורת מוזרה גם למשך כמה שניות. זה קרה אחרי שצפיתי בכמה שיעורי תורה שגרמו לי להבין שאני לא מספיק מתקדמת בעבודת ה' יתברך ובזמן הצפייה בשיעורים הרגשתי קצת מאוכזבת מעצמי. אציין שבזמן שזה קרה, הראש שלי לא היה במחשבות שהיו לי בזמן הצפייה בשיעורים.

יש דבר כזה יישויות בלתי נראות טובות/ לא טובות, שהן לא בשר ודם שיכולות לגעת בנו?

תודה

תשובה

שלום,

זה יכול להיות,

הגוף לפעמים מרגיש דברים שנראים מוחשיים,

לא בהכרח משהו מבחוץ.

בברכה,

דני ארגמן