יחסי אישות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 15/10/19 21:32 טז בתשרי התשפ

שאלה

אישתי מקיימת איתי יחסי מין.בכל זאת אני מרגיש שחסרה לי אהבה ממנה,שהיא באופן כללי קרה אלי.האם זו עילה לגירושין?

תשובה

שלום וברכה

מטבע הדברים, יהיה זה לא נכון מצידי להיכנס לשאלה זו באתר זה. צריך להכיר את שניכם, לחפש ביחד את המעצור, לפתוח את הסתימות, וביחד לבנות את היחסים הטובים ביניכם.

לכן, אוכל לומר רק דבר אחד: לא יהיה זה נכון להתחיל בגירושין. יש כל כך הרבה מה שניתן לעשות ביניכם, שצריך קודם כל ללכת בדרך הטובה הזו, רק אם חס ושלום בסוף הדרך תמצאו את עצמכם במצב בו אינכם יכולים לחיות ביחד - רק אז להיפרד.

אני מציע שתשקיע. שתשקיע זמן וכסף בהליכה משותפת למטפלים טובים בתחום הנישואין, כי אפשר ששם נמצא המוצא שלכם מהבוץ שאתם נתונים בו כעת.

כדאי. קדימה.

כל טוב ושמחת יום טוב