יונים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 03/10/19 13:59 ד בתשרי התשפ

שאלה

חלום שלום חלום טוב, חלמתי הרבה יונים לבנות

ולצידם קצת יונים שחורים שבאו בתעופה באופן מפתיע, מימיני היו השחורות שניקרו אותי ונילחמתי בהם. והלבנות היו משמאל והגנו עליי. אני חייבת לציין החלום קרה לאחר יום האזכרה של אבא שלי זל. ואני חזרתי בתשובה מזה קרוב ל 5 שנים. וזה קרה בשעות הלילה לאחר שהסתיים צום גדליה.

אשמח בבקשה לקבל פתרון חלום טוב.

תודה

תשובה

שלום

אני לא יודע לתת פיתרון לחלום.

מה שאני כן יודע, זה שבאופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום. נפש האדם היא דבר כל כך מורכב ועמוק, שקשה מאוד לדעת מאיזה חוויות ומחשבות מהעבר הקרוב או הרחוק החלומות נובעים.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, וכמובן טוב מאוד גם לתת צדקה.

אין לך מה לדאוג.

העיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב