יום כיפור

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/09/20 09:04 ט בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

שהייתי בערך הגיל 6 הייתי צוחק על ילד שהיה איתי בגן והוא היה נפגע ממני אני חזרתי בתשובה לא ידעתי את ההשלכות של חטאים כאלו כשהייתי בגיל 6 מה הרב מציע לי לעשות?

בתודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לילד בגיל 6 אין אחריות על מעשיו, ולכן אין שום חיוב לפייס אותו.

אם אתה רוצה להדר, ואם אתה מכיר אותו ויש לך גישה אליו, אפשר בהחל לפנות אליו ולבקש מחילה.

כל טוב וגמר חתימה טובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן