יום כיפו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/09/20 08:33 ט בתשרי התשפא

שאלה

הצום השנה חם מאוד וצריך להתפלל בחוץ וקשה להתפלל בחוץ בגלל החום , האם אם אני מרגיש שקשה לי בחוץ אני יוכל להתפלל ביחידות בבית?????

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

עיקר היום הוא הוידוי והצום. על כן אם אתה מתקשה בתפילה בחוץ אתה יכול להמשיך בבית כתפילת יחיד. אפילו לא צריך חלילה להגיע למדרגת התייבשות, אלא עצם זה שאדם מרגיש חולשה מעבר לרגיל, יכול להכנס הביתה ולהמשיך להתפלל ביחיד

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן