ט באב

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/07/19 15:51 כב בתמוז התשעט

שאלה

שלום רב,

בצום תשעה באב אני אהיה בחודש תשיעי (אמורה להיות כשבועיים לפני תאריך הלידה). סובלת מסוכרת הריון ומאונת בדיאטה. אני צריכה לאכול כל שעתיים. בהנחה ולא אלד עד הצום כיצד עלי לנהוג? ואם אהיה מספר ימים לאחר לידה מה ההלכה?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שתהיה לידה קלה ונעימה.

לא לצום.

מהסיבות שכתבת.

וגם מהעובדה שהשנה תשעה באב הוא צום נדחה.

ואם תלדי -

נברר אז.

כל טוב ובשמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן