טבילה בערב שבועות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/06/19 18:40 יג בסיון התשעט

שאלה

אני צריכה לטבול בערב חג שבועות ורוצה לדעת בין איזה שעות מקווה פג׳ה בפתח תקווה יהיה פתוח לטבילה? ניסיתי לחייג למס׳ שמצוין באתר והוא לא תקין

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לצערי אינני יכול לעזור, אבל אפשר לפנות לרב מיכה הלוי רב העיר שבוודאי יוכל לעזור לך.

שנזכה לקבל את התורה בשמחה

שבת שלום וחג שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן