חתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/09/20 23:11 ו בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

האם אדם דתי יכול להתחתן עם בת לזוג לסביות והאם בחורה דתייה יכולה להתחתן עם בן לזוג הומואים

האם שוללים בגלל ההורים גם אם שתי האנשים חזקים בדת ומאמינים ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין בת לזוג לסביות, זו בת לאחת הנשים שהיא לסבית. אין מניעה הלכתית להתחתן עם בת כזאת, כמו שאפשר להתחתן עם בת של מחללי שבת ואוכלי טרפות. וכן בכיוון ההפוך אצל בן.

חתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן