חתונה אחרי הלידה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/06/19 17:11 כ בסיון התשעט

שאלה

שלום רב,

אני וזוגתי חיים יחד תקופה. איננו נשואים. לאחרונה התבשרנו בשעה טובה כי זוגתי בהריון, ידוע לי וידוע לה כי הוולד הוא משינינו.

אנחנו בתקופה די לחוצה בחיים, מעבר דירה, קיירה הכנה ללידה וכו׳.

אני הולך כבר זמן מה עם המחשבה שנתחתן אחרי הלידה.

רציתי לדעת, האם קיים דין להתחתן לפני הלידה? או שנוכל לעשות זאת גם לאחר מכן בצורה יותר רגועה שמתאימה לנו?

תודה מראש,

דוד

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שיהיה בשעה טובה.

הלידה המתקרבת ובאה היא חשובה מאוד, אבל אינה מרכיב בהכרעה מתי להינשא.

אולם, תמיד טוב שעה אחת קודם. ברית הנישואין היא יסוד חשוב בעולם הזוגי, והיא משרה שכינה בין בני הזוג, וטוב אפוא כי כשהחלטתם להינשא- לא תדחו את זה.

כל טוב ושמחה גדולה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן