חלמתי חלום שהרב אומר לי שאני עושה טעות וזה רק לגברים

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 12/04/20 16:06 יח בניסן התשפ

שאלה

לאחרונה התחלתי לקרוא את ספר דברים שחלקם מכנים אותו גם כספר הישועות

מי יתן וגם אתחזק יותר

היום בלילה חלמתי חלום שכביכול רב ( אולי מוכר אולי לא ) נגלה אליי ומטיח בי האשמה שכביכול מה שאני עושה אסור וזאת תפילה לגברים ונשים לא צריכות לעשות אותה ועדיף לנשים להימנע ממנה פחות או יותר

הוא לא דיבר על ספר דברים אבל אני מאמינה שזה קשור

בקיצור הבנתי לפחות מהחלום שיש משהו שאני לא עושה נכון שאני טועה במשהו בדרך שלי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

אם הנך עושה זאת לשם שמיים, תמשכי במעשייך הטובים ואל תתייחסי לחלומך לרוב "חלומות שווא ידברו".

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן