חלומות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/10/18 05:51 כט בתשרי התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

לאחרונה אני חולמת הרבה חלומות על מה שקורה במשך היום ועל המחשבות הפחות חיוביות שלי. קראתי שאם חולמים בתאריך מסוים בחודש ובשעה כלשהי אז זה אמיתי ויתקיים- האם זה נכון?

יש לציין שאני ישנה בזמן האחרון בין השעות 3 לפנות בוקר ל8 (עייפה מאוד).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא נכון, תסיחי דעתך מחששות אלו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן