חלומות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/06/18 23:35 ג בתמוז התשעח

שאלה

יש לי או סי די מאוד קשה כל היום מיתרוצצות מחשבות לא טובות ועם פחדים והם ניכנסים אפילו לחלומות שאני חולמת חלומות מאוד קשים ואני יודעת שזה הפחדים שלי שמא יקרה משהו לבעלי אחותי ואחי ממש חלומות מוחשים של לפנות בוקר וגם בלילה יום שישי והמחשבות משגעות אותי סיפרתי לחברה מאוד טובה והיא אמרה שאין לי מה לפחד מהחלומות הלא טובים כי האו סי די משפיע על חיי מה דעתך כבוד הרב האוסידי משפיע גם על הקריאה שלי כי הרבה פעמיים אני צריכה לחזור ולחזור על אותה שורה האם יש דרך קלה לעשותה בבית למרות שעברו כבר שלושה שבועות מאותו חלום שלא נותן לי מנוח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

מבלי להכנס לשאלה מהיכן באים הפחדים והאם הם של האו סי די -

אני מציע לך, ולכל יהודי מאמין, פתרון פשוט בכל מצב שחלומות מטרידים אותך.

- כך אני נוהג עם חלומות שמטרידים אותי -

תגיעי לבית הכנסת ביום חול או בשבת בבקר, ובזמן שהכוהנים נושאים ידיהם,

תאמרי את הנוסח להלן (הנוסח מצוי בסידורים רבים):

"רבונו של עולם, אני שלך וחלומותי שלך,

חלום חלמתי ואיני יודעת מה הוא,

בין שחלמתי אני לעצמי ובין שחלמו לי חבירי ובין שחלמתי על אחרים,

אם טובים הם - חזקם ואמצם כחלומותיו של יוסף,

ואם צריכים רפואה - רפאם כמי מרה על ידי משה רבינו, וכמרים מצרעתה, וכחזקיה מחליו, וכמי יריחו על ידי אלישע,

וכשם שהפכת קללת בלעם הרשע לברכה - כן הפוך כל חלומותי עלי לטובה,

ותשמרני ותחייני ותרצני".

אמן!!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן