חלום

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/11/19 23:46 כ בחשון התשפ

שאלה

חלמתי לפני מספר ימים שאני נמצאת בפולין כחלק ממסע לפולין בעקבות השואה. בחלום אני יושבת בתוך אוטו נוסע ומסתכלת מהחלון ואז אני רואה בהרבה מהבתים שם שבכניסה לבית יש מזוזות בשתי הדלתות או רק בצד שמאל. הכניסה הייתה הרבה פעמים בצבע ירוק בהיר. החלום הזה הטריד אותי מאוד ואני מעוניינת לדעת מה הפשר שלו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

א. אני לא עוסק בפתרון חלומות ואני גם לא יודע האם יש משהו באמת שיודע לפתור חלומות, בימנו.

ב. רוב החלומות שאנו חולמים בלילה, הם דברים שדיברנו עליהם במשך היום, או בתקופה הסמוכה לחלום. ג. , חכמינו ז"ל לימדו אותנו, שכיצד שנפרש את החלום כך יהיה. ז"א אם נפרשו לטובה יהיה טוב, ואם נפרשו לרעה יהיה ח"ו חלום רע.

לכן תואמרי,"חלום טוב חלום שלום" 3 פעמים ותפרשי לעצמך את החלומות לטובה, ובעז"ה יהיה פתרון החלום לטובה.

וכן עדיף, אם את יכולה לספר את החלום לחברה טובה שלך, ושהיא תפרש את החלום לטובה, והחלום יתפרש לטובה.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן