חלום רע

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 15/07/18 19:00 ג באב התשעח

שאלה

שלום הרב, שלשום חלמתי חלום שבו השן שלי נופלת והבנתי מאנשים שזה סימן לא טוב.

1)האם זה באמת סימן לא טוב?

2)האם יש משהו שעלי לעשות?

אני שלחתי שאלה אבל נראה לי שהיא לא התקבלה ככה שאני עכשיו שולח אותה עוד פעם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל היקר שלום,

בעניין חלומות כתבו חכמינו שאדם שיש לו חלום ילך לאוהביו שיפתרו לו אותו לטובה, ובכך יהיה סימן טוב וחיובי.

בלשון חכמים: "כל החלומות הולכין אחר הפה". כלומר, פחות חשוב מה חלמת, יותר משפיע כיצד פתרו לך את החלום. וננסה על דרך החיוב:

השיניים משמשות את בעלי החיים ובני האדם לטרף, וכן להפחיד. נשירת השן אולי מסמלת הסרת פחד ואלימות מחייך. והסרת המחיצות.

בהצלחה בהמשך!

(מקורות: גמרא מסכת ברכות דף נו עמוד א)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן