חלום על הרב שלי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/01/20 22:50 א בשבט התשפ

שאלה

חלמתי על הרב שלי שאני והוא מטיילים בעיר ר"ג הוא שופך את ליבו ומספר לי על הקשיים שלו. תוכן השיחה איתו היה סביב איך אנחנו פותרים בעיות. תוך כדי הוא מראה לי את שכונת המגורים שלו ומה שהכי מוזר כפות הרגליים שלו היו יחפות ושחורות בזמן ההליכה. אשמח לפירוש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי.

הלוואי ומישהו יודע.

חז״ל לימדו אותנו ש״כל החלומות הולכים אחר הפה״, לאמור - הקובע את משמעות החלום הוא השאלה לאן אתה תוליך אותו.

נסה להיזכר מה היו תחושותיך בעת החלום עצמו (לא התוכן, אלא מה הרגשת) ועל ידי כך תוכל ללמוד על עצמך יותר מכל, בעזרת החלום.

ולאור זה תחליט לאן אתה יכול להוליך את החלום הזה - לקשרים שלך עם הרב, לדיאלוג המתנהל ביניכם וכדו׳.

ולאור זה תוכל אתה לקבוע את החלום ומשמעותו.

כל טוב ובהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן