חלום על הרב עובדיה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 06/04/20 08:47 יב בניסן התשפ

שאלה

בס"ד

שלום וברכה כבוד הרב

בשבוע האחרון חלמתי על הרב עובדיה יוסף

זה היה בתקופה של המצב הנוכחי של המגיפה

הרגשתי גם בחלום את הסבל שהמגיפה גורמת

וחלמתי על אנשים נוספים מהעבר מתכוננים לחג פסח ומקפידים על הבידוד (היינו בבית מלון) ואז אני זוכרת שהתרחקתי וירדתי מן קומה וראיתי השתקפות של נוף עם המון מדרגות ואז הדמות של הרב עובדיה בצעירותו נגלית אליי והוא הסתכל ונופף לשלום ואז אמרתי הנה הרב עובדיה זכותו תגן עלינו ותהיתי לעצמי למה דווקא בדמותו כצעיר ומיד התעוררתי בבהלה.

אשמח לפתרון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

תשמחי שזכית לפגוש את הצדיק בחלומך.

אשריך

חג שמח

דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן