חלום על בן זוג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/08/19 05:55 יח באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני ובן הזוג שלי חוזרים בתשובה, לאחר שהגענו מעולם מאוד חילוני .

לפני מס׳ שבועות כשעשיתי בפעם הראשונה שבת איתו בבית הוריו חלמתי באותו הלילה של שישי

שאני ממש נמצאת אצלו בבית בצהריי היום, דופקים בדלת ההורים שלי ואחים שלי, נכנסים לבית שלו

ואבא שלי אומר לי שהם נאלצים לעזוב את הארץ או העיר לא בדיוק זוכרת

והאם אני רוצה להצטרף אליהם או להישאר עם הבן זוג שלי?

עניתי להם שאני רוצה להישאר עם הבן זוג שלי

ואז ציטטתי להם את הפסוק ״על כן יעזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו והיו לבשר אחד״

חשוב לציין שאני והבן זוג שלי נורא רוצים להתחתן ועברנו המון קשיים בכדי להיות בזוגיות, וממש מדברים בקול רם על זה שאנחנו מרגישים שזה זיווג מבורא עולם.

רציתי לשאול מה פירוש החלום?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, ברוכים הבאים.

הפרשנית הטובה ביותר של החלום היא...את בעצמך.

אני מציע לך לעשות עבודה על החלום הזה, וזאת בשני מישורים:

א. נסי לשחזר מה הרגשת בעת החלום עצמו, מה היו התחושות שלך ומה התעורר בך בעקבות החוויה הזו. השחזור הזה ילמד אותך הרבה מאוד על עצמך ועל עולמך הפנימי בקשר עם בן הזוג שלך.

ב. שאלי את עצמך לאן את רוצה להוליך את החלום הזה - האם הוא מחזק אותך בקשר איתו ואז קחי את החלום הזה למקום הזה.

בדרך זו, את עצמך עושה עבודה עם החלום, וזה הדבר הטוב ביותר.

כל טוב ושמחונו בשמחות