חלום מוזר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/05/19 12:40 יד באייר התשעט

שאלה

שלום חלמתי היום שסבא שלי שנפטר ראיתי אותו שהוא מין צעיר כזה ובריא והוא אומר לי אני צריך נעליים חדשות ותוך כדי הראה לי רגל אחת שלו שהיה עליה נעל ספורט חדשה ודודה שלי שגרה רחוק חלמה גם היום שסבתא שלי שנפטרה(אשתו של הסבא שחלמתי עליו) נכנסה לבית ואני היתי שמה והיא הציעה לי לאכול תפוח אדמה ודודה שלי אמרה לה איזה אוכל עכשיו בוקר הוא שותה קפה וזהו לא אכלתי

מאוד אודה לכם על תשובה

תשובה

שלום.

זה מאוד הגיוני וסביר שאתה חולם על סבא שלך, ואותו דבר לגבי הדודה שחלמה על סבתא.

ככל הנראה זה לא אות או סימן משמים, אלא פשוט המחשבות ותת ההכרה שיוצאים בחלום.

'חלומות שווא ידברו'.

אתה לא צריך לעשות כלום, אלא אם כן החלום ממש מטריד אותך, ואז אפשר לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים.

כל טוב