חלום מוזר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/05/18 18:17 יג בסיון התשעח

שאלה

חברה טובה שלי יש בנינו חיבור מוזר כאילו לפעמיים קוראים דברים שמקשרים בנינו כמו שניהיה באותם המקומות מבלי לקבוע או שנחנה אחת ליד השנייה מבלי לדעת,היא כאילו מרגישה אותי כל הזמן,והלילה היא ישנה אצלי ונשארתי ערה כל הלילה לא הצלחתי לישון ממחשבות פתאום בחמש בבוקר היא קמה בבהלה ואמרה לי ראית משהו? אמרתי לה לא היא אמרה אל תפחדי תגידי לי את האמת! אמרתי לה לא ראיתי כלום את ישנת ואני נשארתי ערה ,והיא אמרה שהיא חלמה שאני ערה כל הלילה ואני שומרת עליה והיא ישנה אבל היא רואה הכל ושהיא ראתה דלת קטנה ליד הדלת של החדר שלי וממנה יצאה דמות שחורה שעפה לי בחדר ואני ראיתי את הדמות כאילו בחלום ולא רציתי להגיד לה כדי לא להעיר אותה,והיא גם ראתה תדמות מהחלום למרות שהיא ישנה,והיא קמה בבהלה ושאלה אותי אם ראיתי את הדמות הזו. .והיא שאלה אם אמרתי שמע ישראל כשהיא ישנה ..והאמת שכן אמרתי לא הבנתי איך היא יודעת את כל זה מתוך שינה והיא גם חלמה שהחזיקה לי תיד הכואבת שיש לי(עשיתי היום מיפוי עצמות בקפלן) ואמרה שיהיה בסדר ותהתה אולי הדמות זו אחותה שנפטרה אבל מצד שני למה שאחותה תגיע בדמות שחורה דווקא... בקיצור חלום מוזר ומעניין ואם יש לזה פירוש אשמח לדעת

תשובה

שלום וברכה

לפי כמה דקות עניתי על שאלה דומה:

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-513

האם זה מסייע לך ?

כל טוב