חלום דחוף

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 10/10/19 15:16 יא בתשרי התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב ,שאלה דחופה ודי מלחיצה .

אחותי בת ה36 חלמה שסבתא שלנו (שהיא חיה ב"ה) באה אליה בחלום, סבתא נכנסת לגינה של אחותי ואומרת לה איזה גינה יפה יש לך מה זה הבית שלך?,

ואז היא אומרת לאחותי איך אני אספר לך ואחותי אומרת לה מה סבתא מה קרה מה קרה ואז היא אמרה שאחי עבר תאונה קשה מאוד מאוד ושהיא לא יודעת מה לעשות ואיך לספר לאבא ואמא,

אחותי התחליה לבכות ואמרה מה קרה לשי מה קרה לו.

וכך אחותי התעוררה בבכי וצרחות כל זה קרה לפנות בוקר לקראת 4.

תשובה

שלום

בברכת כהנים אמרי בעזרת הנשים את היהי רצון המיוחד בנושא חלומות, הוא מצוי בסידורים רבים. בנוסף אפשר לגשת לחברה טובה, שתפתור לך את החלום בצורה חיובית, והכל הולך אחר הפתרון בע"ה.

העיקר בזה, לבטוח בד', להתמקד בחיים ולא בדמיונות, ולשמוח בתורה ובמצוות. שומר ד' כל אוהביו.

כל טוב