חלב אחרי אוכל פרווה שבושל עם בשרי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 23/07/19 06:49 כ בתמוז התשעט

שאלה

אני אכלתי משהו שבושל או עורבב עם אוכל בשרי ושכחתי שאכלתי ולאחר מכן אכלתי חלבי

איך אפשר לכפר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

זו עבירה בשוגג.

צריך לחזור על זה בתשובה, כלומר להתחרט על מה שהיה, להתוודות ולקבל על עצמך להיזהר בזה יותר בעתיד.

לאחר מכן שיהא ליבך שקט, וחזור להתקדם בעבודת ה' בשמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן