חיבוק ונשיקה של מבוגרות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/06/18 22:47 כ בסיון התשעח

שאלה

בעדתנו וובמשפחתנו נהוג לנשק נישוק של כבוד וגם לחבק נשים מבוגרות כמו סבתא שלי או דודות וכד' כאשר נפגשים ואירועים.

שמעתי שהדבר אסור ולא ברור לי מדוע. הרי כל הנשים הללו מסולקות דמים זה מכבר וברור שהן טהורות (מדובר בנשים שמקפידות על ההלכה) וזה חלק מהכבוד והקשר המשפחתי.

בתודה גיא

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב

מצאתי חוברת שעוסקת בנושא

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxzaWt1bXRvcmFofGd4OjM1ODBkNjE4OGMyMjY1MWM

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן