זמן הסליחות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/08/18 14:50 א באלול התשעח

שאלה

שלום,

רציתי לדעת באיזה זמן עדיף לומר סליחות בזמן חצות הלילה או בזמן חצי שעה לפני שאני מתפלל שחרית שזה יותר מאוחר בערך ב 7:30-8:00?

(בשאלתי אני לא מתייחס לזמן אשמורת הבוקר* )

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בודאי אשמורת עדיף, ואם לא יכול באשמורת לכאורה זריזות היא דבר חשוב, אבל השאלה היא האם האדם מספיק מרוכז להתפלל בשעה 00.40. אם אין לו רכוז והתייחדות נראה שעדיף בבוקר לפני התפילה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן