זוגיות וחלומות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/10/18 05:53 כט בתשרי התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני מאוד מחוברת לזרם של חב"ד ולדרך של הרבי מילוויטש.

לפני כמה חודשים חלמתי על הרבי ועל בחור עיניים כחולות שישב עם ספר תורה בכיתת לימוד שלי והסתכל עליי בלי להסיט את המבט.

האם זה אומר שהבחור שאיתו אתחתן יהיה עם עיניים כחולות? למה זה קשור?

אשמח למענה כי בתת מודע שלי אני מנסה לחפש בחורים עם עיניים כחולות וזה פשוט מוציא אותי מדעתי.

בברכה,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם את חושבת הרבה על עניים כחולות אז ענין זה יבא לך בחלום.

זה לא אומר שתתחתני עם בחור כזה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן