התחלת שחרית והפסקה באמצע לצורך מקווה

חדשות כיפה חברים מקשיבים 07/11/19 03:23 ט בחשון התשפ

שאלה

שלום וברכה.

אצלנו בבית הכנסת מתחילים את תפילת שחרית מ״הודו״.

האם אפשר להתחיל שחרית ללא תפילין בבוקר בבית- עקדה, קורבנות.. ללכת למקוה ואז להמשיך בבית הכנסת עם הנחת תפילין?

כלומר לשנות את הסדר

תודה רבה תבורכו מהשמיים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב.

בהחלט אפשרי. יש המקפידים לומר לפני הודו גם קרבנות, אז אם יש לך זמן אתה יכול לחזור ולומר פרשת התמיד בבית הכנסת לאחר הנחת התפילין.

יישר כח גדול!

טוביה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן