התחזקות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/10/20 22:00 ו בחשון התשפא

שאלה

שלום , אני בתהליך התחזקות ולקחתי על עצמי לשמור שבתות וזה דבר שקשה לי אבל מיישמת , על הצניעות אני צריכה עוד לעבוד , רציתי לדעת אם אני לא צנועה ושומרת שבתות זה עדיין נחשב לי כי אני בעצם חוטא בלבוש , ויש אומרים שכל השתדלות זה טוב ואם בפייסבוק יש לי תמונות לא צנועות ואני מוחקת את היותר חשופות ומשאירה את השאר , האם זה באמת נחשב כהשתדלות ומשמח את בורא עולם או שזה לא נחשב אם לא הכל מחקתי ?

תודה מראש

תשובה

שלום

ברור שכל התקדמות שלך היא דבר נפלא ומבורך.

ברור שבורא עולם שמח בתהליך שאת עוברת ובהתקדמות שלך. את בת אהובה שלו.

באופן טבעי קשה לשנות את כל ההרגלים שלנו בבת אחת, ולכן זה טבעי שתהליך התקדמות מתרחש באופן הדרגתי.

תשמחי מאוד בכל מה שהשגת עד עכשיו, ותמשיכי להתקדם ולעלות בקצב הנכון לך.

בע"ה בהצלחה רבה