התחזקות בדת

חדשות כיפה רבני כושרות 23/07/19 23:23 כ בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל ובזמן האחרון אני התחזקתי מאוד בדת 3 תפילות ביום לבישת ציצית שמירת שבת ועוד הרבה אנשים חושבים שקרה לי משהו ונעשתי שקט אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתקרב לבורא עולם האם קרה לי משהו מה לעשות.

בתודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית חזק ואמץ

ההלכה הראשונה שבה פותח הטור את ההלכות שמדריכות אותנו בחיי היום יום "אל יבוש מפני המלעיגים עליו". אדם צריך ללכת עם האמת שהוא מאמין בה ללא התחשבות במחשבות הסביבה עליו.

על מנת להתחזק באופן נכון ולא בקיצוניות צריך ליווי של רב, אני ממליץ לך ללכת לאחד ממוקדי ההתחזקות (ממליץ בחום על 'המקום' בתל אביב), שם תלמד מסודר, תיצור קשר ישיר עם רב שיוכל להדריך אותך לפי מה שמתאים לך.

ברכה והצלחה בכל מעשה ידיך

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן