התחזקות בדת על חשבון אופי

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 25/07/19 17:16 כב בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל ובזמן האחרון אני התחזקתי מאוד בדת 3 תפילות ביום לבישת ציצית שמירת שבת ועוד.

הרבה אנשים חושבים שקרה לי משהו ונעשיתי שקט אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתקרב לבורא עולם האם קרה לי משהו מה לעשות.

בתודה מראש

תשובה

לשואל שלום,

כל הכבוד על ההקדמות בעבודת השם. חשוב מאוד, אתה בדרך הנכונה.

כדי שהחזרה בתשובה לא תבוא על חשבון דברים אחרים, חייבים ליווי של רב, או דמות חינוכית תורנית שתהיה איתך בקשר ותוכל להדריך אותך.

חזרה בתשובה היא כמו דרך חדשה, לפעמים נראית מבוך, ולפעמים כביש מהיר. פשוט צריך ווייז.

בהצלחה!

-------

הערת מערכת: תוכל לכתוב בשאלה חדשה את איזור מגוריך והרב ישלח מספר של אדם ראוי בסביבתך.